top of page

Qui som

Som un club ciclista format per famílies del barri de la Torreta i dels voltants. Ens organitzem de manera voluntària a partir dels corredors / es, els aficionats, els pares i mares dels nens i nenes del planter, veïns i totes aquelles persones que tinguin ganes de col·laborar i ajudar.

La nostra filosofia

Ens agrada gaudir del ciclisme i de la competició d'una manera "sana", sense cap pressió i, sobretot, volem acostar l'esport al major nombre de persones. És per això que, per formar part de l'equip, només es necessita una bici i ganes de passar-ho bé.

¿Com ens organitzem?

A primera vista pot semblar que el club tingui una estructura "vertical", com la resta d'equips: un president i una directiva -cambiante-, uns socis / voluntaris i uns corredors. Però, ¿en què es diferencia?

 

D'una banda, la Torreta Bike s'organitza de manera voluntària. Aquest "teixit" està format pels corredors, els aficionats al ciclisme, els pares i mares dels nens i nenes del planter, veïns del barri i totes aquelles persones que tinguin ganes de col·laborar i ajudar. Això aporta un tret característic: és un equip que reuneix persones de totes les edats i professions (d'aquí el lema "La Torreta Bike, un gran equip").

PATROCINADORS

Mosaico 2019.jpg
aj_laroca_alineat_color.jpg
LOGO S1.jpg
Prehistorica modificado.png
SPORTS CYCLING logo x plotter de tall.jp
La Roca Logo V1 BLACK M (1).jpg
Ravet.png
bottom of page