top of page

EQUIP INCLUSIU

Per formar part de l'equip només es necessita una bici i ganes de gaudir. Els entrenaments són gratuïts, però és obligatori que tots els nens i nenes tinguin una llicència federativa amb el Club. Els entrenadors estan certificats pel Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de Ciclisme.

Creiem que oferint facilitats  als més joves, acostem el ciclisme i potenciem l'esport de base en el nostre municipi, especialment el ciclisme de muntanya i de carretera.

Aquest treball de formació que portem impartint des de fa vuit anys està funcionant perquè per una banda, cada vegada hi ha més nens i nenes interessats a fer ciclisme, i de l'altra, s'estan aconseguint molt bons resultats: hi ha corredors i corredores que són convocats per la Selecció Catalana i disputen campionats a nivell estatal. La temporada passada es van aconseguir triomfs fruit de l'esforç i la il·lusió dels corredors i dels socis. Des que es va crear el club, l'ambient familiar que s'ha instaurat ha ajudat a motivar els corredors, a augmentar la jove pedrera i el nombre de ciclistes que volen competir.

ENTRENAMENTS

Rafa

646473737

Entrenador tècnica bàsica

Dimarts de 18h a 19h

Davant del camp de futbol de La Torreta

En Primavera / Estiu

Entrenament per al domini i la tècnica bàsica de la bicicleta (iniciació).

Dijous de 18h a 19h

Davant del camp de futbol de La Torreta

Entrenament per corredors / es que volen competir.

Xavi

603500542

Entrenador Competició

L'Escola està certificada per la Federació Catalana de Ciclisme, el Consell Català de l'Esport, la Reial Federació Espanyola de Ciclisme i la Unió Ciclista Internacional.

Patrocinadors

Mosaico 2019.jpg
aj_laroca_alineat_color.jpg
Ravet.png
La Roca Logo V1 BLACK M (1).jpg
Prehistorica modificado.png
LOGO S1.jpg
SPORTS CYCLING logo x plotter de tall.jp
Diploma escuela omologada 2020.jpg
bottom of page